Een 'over jou' video-interview is een interview voor de 'over mij' pagina van je website.

Je komt op een website terecht en denkt. Wie is die persoon? Wie zit hier achter de website. Dan zoek je die knop 'over mij'. Jij hebt vast ook zo'n knop op je website.

Wat zet je daar op? Wat vertel jij over jezelf? Wat willen jouw klanten van je weten.

Een interview is de meest ontspannen manier om een video te maken. Jij hoeft je teksten niet in te studeren. Ik stel je vragen, jij geeft antwoord. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en de camera vergeet.

Wat vertel je in deze video?

Het 'voordeel van video' is dat mensen kunnen zien en horen wanneer jij áán gaat. Ze zien het als jouw ogen schitteren.

Je neemt de kijkers mee in jouw verhaal. Wat heb jij meegemaakt en waar ben jij expert. Ik kruip in de huid van je doelgroep en stel vragen.

De vragen hoef je niet zelf te bedenken. Maar dat mag het wel. We spreken elkaar van te voren, zodat we goed met elkaar kunnen afstemmen, wat we gaan laten zien.

1. Neem contact met me op

2. We plannen een voorgesprek.

3. We plannen een filmdag

Bel me of maak een afspraak in mijn online agenda, dan kijken we samen wat je nodig hebt.

Online via Zoom

Een interview online is heel laagdrempelig. We spreken elkaar via Zoom, ik maak een opname van ons gesprek en monteer de video. Ik help je met het instellen van de camera en het geluid, zodat de video de juiste uitstraling heeft. 

naar de online agenda

Bij jou op locatie

We spreken af bij jou. Ik kom langs met de camera en eventueel met licht. We spreken elkaar op een plek die past bij wat jij doet en wil vertellen.