Vertel je verhaal

Je wil één video maken. Een video die werkt voor jou of voor je bedrijf. Je weet nog niet precies wat je moet vertellen? Je hebt je verhaal nog niet klaar.
Je ziet er tegenop.

ik kom niet uit mijn woorden
ik heb er geen tijd voor 
later misschien
ik weet niet hoe
ik kom op video niet over zoals ik in het echt ben
ik voel me onhandig en onecht

Mijn klanten zijn belangrijk. Ik wil dat ik ze de aandacht kan geven die ze verdienen.  In in mijn vak hoort het dat ik op de achtergrond ben. Dat ik er voor ze ben. Dat ik ze ondersteun.  Ik moet met mijn volle aandacht er voor ze zijn.

Hoe zou het voor je zijn als je met hetzelfde gemak, waarmee jij je klanten helpt, ook deze video opneemt. Dat jij jezelf laat zien zoals je bent en dat je daarmee precies die klanten trekt die jij het allerliefste helpt. 

Als videograaf verberg ik mij graag achter de camera. Het is mijn tweede natuur om op de achtergrond te blijven. Me stil te houden. Ik snap als geen ander dat het veel veiliger voelt om het niet te doen. Om niet die plek voor de camera in te nemen. Om niet in beeld te komen. Om geen ruimte in te nemen met je stem.

Ik snap het heel goed als je denkt dat het voor jou een stap te ver is. Dat het misschien nog niet de manier is waarop je naar buiten wil treden en waarop je marketing wil doen voor je bedrijf.

Maar ik nodig je uit om je voorbehoud nog even te bewaren. Om met een open blik te kijken naar jezelf. Waarbij zou het helpen? Wanneer zou het jouw bedrijf wel helpen om gezien te worden. 

Sari van der Spaan

De eerste gedachte was… “Nee dat kan ik niet, ik ben niet goed genoeg,” bang om zichtbaar te zijn op deze manier en wat anderen daar van zouden vinden.

Na een gesprekje met mezelf over deze onzekerheden dacht ik “Jaaa wat leuk! Het is een prachtige kans die ik krijg.” Het was spontaan goed.

Het was een prachtige dag in het bos, ik vond het zo’n cadeau om te doen samen met Matthea en mijn hondje Flow.

Sari van der Spaan
– sarivanderspaan.nl

“Wat zou het leuk zijn als ik dat moment zou kunnen filmen.”

“Ik ben blij dat ik Matthea gevraagd heb om een video te maken van het voorlezen van mijn kinderboek op een school. Ik vind dat ze het goed gedaan heeft, het geluid staat er duidelijk op en het geheel is echt mooi geworden.

Deze video kan ik gebruiken op mijn website en om te laten zien hoe zoiets in zijn werk gaat. Handig voor andere scholen!

Eerst wilde ik het zelf monteren, maar ik heb Matthea gevraagd om het te doen. En daar ben ik blij mee. Matthea werkt snel, ze snapte meteen wat ik wilde en verwerkte mijn reactie meteen. Het was fijn om met haar te sparren. Nu heb ik een professionele video!”

Christine Algera
– stellastinky.nl

Desiré Haverkamp

“Matthea en ik hebben samen gewerkt aan het monteren van de film: ‘It’s all about Tulips’. Het is heel leuk om met haar samen te werken, ze is inspirerend en creatief en zeer vakkundig.”

Desiré Haverkamp

– desirehaverkamp.nl

"Dankjewel Matthea, voor je professionele aanpak in een interview die jij met mij doet voor de camera. Wat heb jij een talent om iemand in de juiste energie te krijgen. Met je hele rustige energie heb je het heel snel voor elkaar dat je iemand veiligheid geeft om zich kwetsbaar op te stellen. Je hebt een gave voor het stellen van prachtige vragen. Superbedankt dat je dit voor mij gedaan hebt. "

Claudia Laarhuis

– wijopscherp.nl

De gemakkelijkste manier om een plek te veroveren in het hart van jouw potentiele klant ben jij. Zoals je bent. 

Eerst gaan we op zoek naar een plek waar jij je prettig voelt.  We nemen de tijd om elkaar te leren kennen. Als het moment daar is pak ik de camera en jij vertelt.
Ik luister naar jou en breng het in beeld.

Kijk in mijn online agenda en plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We kijken samen naar wat je nodig hebt.

Matthea

Dit ben ik. Matthea Bussemaker

Ik luister naar jouw verhaal en breng het in beeld

Een video maken? 

Neem contact met me op. Als je op de knop hier rechts klikt kom je op de contactpagina. Je vindt daar mijn telefoonnummer. Je kunt ook een online afspraak maken, dan hebben we een half uur de tijd. Ik stel een paar vragen aan jou en jij een paar vragen aan mij.  Dan leren we elkaar kennen. En kom je er achter of ik de video kan maken die jij wil laten zien.