Zwanger van een idee

Heb jij dat ook weleens? Dat je zwanger bent van een idee, maar dat je nog niet precies weet wat het wordt?

Ik ben zwanger van mijn eigen zaak. Maar wat het wordt? En welke naam het krijgt? Voorlopig ben ik aan het vouwen voor de wieg. De geboorte van mijn eigen zaakje verwacht ik op 26 januari. Het kan zomaar een drieling zijn.

idee 1

Ik wordt webmaster coach. Lekker knutselen met code. Teksten knippen, plakken, schrijven. Niet voor mijzelf. Ik vind het fijn om jou daar mee te helpen. Samen. Dan laat ik zien dat het allemaal best meevalt, zo’n website in elkaar knutselen.

idee 2

Ik ga levensboeken breien. Ik ga samen met jou werken aan jouw je levensverhaal. Verhalen zijn belangrijk ze helpen je met het verwerken en begrijpen van je leven. Ze helpen ook de mensen om je heen, je familie, kinderen of vrienden.

idee 3

Ik ga met de camera op stap en film. Ik luister naar jouw verhaal en breng het in beeld. Heb jij een bedrijfsgeboorteverhaal? Of heb jij een belangrijke les geleerd die je wil delen?

 

Mijn drieling blijft nog een paar dagen in de buik. Ik ben heel benieuwd naar wat het wordt.

Posted in

Matthea

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.